Ogier főnöke kibukott

Kommentár nélkül Benoit Nogier, a Citroën Junior csapatvezetője nyilatkozata, amelyet az autosport.com tett közzé. A nyilatkozatban emlegetett nagy csapat a Citroën Total World Rally Team.

„Nem kedvelem különösen a taktikázást. A verseny rajtjától kezdve a nagy csapatot kellett támogatnunk, és egyáltalán nem tudtunk taktikázás nélkül versenyezni. Minden egyes alkalommal meg kellett győződnünk róla, hogy amit teszünk, azzal nem hátráltatjuk Loeböt, vagy bárkit a nagy csapatban.”

„Folyamatosan célidőket (milyen időt érjen el a versenyző az adott gyorsaságin) kellett küldenünk az autóba. Az első napon hagytuk Sébastient (Ogier) versenyezni, és nem kaptunk célidőt, mert Loeb előtt akartunk maradni, ez világos. Számunkra a nagy, nagy gyalázat, hogy folyamatosan büntetnünk kellett Sébastient (Ogier), és ez nem volt fair vele szemben.”

„A szabályok ilyenek, és nekünk ezzel kell együtt élnünk. De ez lehetetlen. Talán jobb lenne új szabályokat hozni. Ez volt a második murva rali az idén és másodszorra kellett így játszanunk. Így nem tudjuk jó eredményhez segíteni (Ogier-t).”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s