A hóesés után Bouffier vezet – Monte-Carlo Rali 2. nap

Alaposan átrendezte a Monte-Carlo Rali erőviszonyait a csütörtöki utolsó két szakaszra lehullott hó. Bár a hóesést előre jelezték, a versenyzők nagy része nem számított rá, hogy ennyi hó lesz és többnyire intermédiával illetve az óvatosabbak hógumival álltak rajthoz, de a pályát teljesen beborító hóban még a szöges gumikkal is nehéz volt versenyezni.

Bryan Bouffier négy hógumival vágott neki az utolsó két gyorsaságinak, de az utolsóra még egy dzsókert előhúzott a csomagtartójából és feltett előre két szöges gumit. Bár az utolsó gyorsaságin egyszer megforgott és a falnak is csapta autója hátulját, így is a hetedik helyről az élre ugrott és 28 másodperc előnnyel várja a verseny utolsó napját.

Francois Delecour szintén jó gumiválasztásának köszönhetően jött fel a nyolcadik helyről a másodikra. Freddy Loix már több mint egy perc hátránnyal a harmadik, Guy Wilks a negyedik, Stéphane Sarrazin pedig az ötödik.

A versenyt szerdán még toronymagasan vezető Juho Hänninen két és fél perc hátránnyal a hatodik, Petter Solberg pedig közel négy perc hátránnyal a hetedik helyre esett vissza.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s