Megjött a hajó, lesz Jordán Rali, de csak kétnapos

Véget érni látszik a rali világbajnokság mezőnyének megpróbáltatása. A felszerelést szállító hajó nagy nehezen kikötött, az izraeli Haifában, a jordán nagykövetség segítségével várhatóan gyorsított eljárással vámolják le a 37 kamionnyi felszerelést, amelyek aztán konvojban haladhatnak Jordániába, a verseny központjába.

Nem hivatalos források szerint a verseny első, csütörtöki napját törlik, és csak egy shake downt terveznek erre a napra. A pénteki és a szombati szakaszokat azonban megtartják.

Mint ismeretes a gyári csapatok, a gumiszállító és a verseny technikai hátterét biztosító stáb teljes felszerelését szállító hajó két napot késett, miután a két motorjából egy meghibásodott. Kedd éjszaka ugyan megérkezett Haifába, de a nagy vihar miatt nem tudott kikötni. Időközben a második motorja is meghibásodott, ezért végül be kellett vontatni a kikötőbe.

A csapatok valószínűleg szerda délután este felé kaphatják meg a felszerelésüket és egy éjszakájuk lesz arra, hogy felépítsék a normális körülmények között négy napig készülő szervizparkot

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s