Vizin újra IRC-pontszerző

Az IRC szériaautó kupájában a kilencedik helyen végzett Vizin László és Csökő Zoltán a Mecsek Ralin, ezzel az idén megszerezték első IRC-pontjaikat.

Vizin László: – A második nap sokkal jobban tetszett, nem volt annyira vontatott. Nagyjából ugyanannyi gyorsaságit teljesítettünk, és este tíz helyett fél négyre végeztünk.

– A Subaruban, változatlanul látok fantáziát, de még kilométerenként egy másodpercre vagyunk a Mitsubishiktől. Magyarországon nagyon kiforrtak a Mitsubishik, úgyhogy csak topautóval lehet felvenni ellenük a versenyt. Egy kis motorerő még hiányzik az Imprezából.

– Nekem is sokat kellett tanulnom az autót, például nyolc éve nem mentem H-kapcsolású váltóval. Kétféle váltó van az autóhoz, egy öt- és egy hatsebességes. A hatsebességes jobb lett volna ezekre a pályákra, de mindenki azt javasolta, hogy inkább az ötsebességest válasszuk, mert azzal kevesebb a gond.

– A szériaautó kupában elért kilencedik helyünknél egy kicsit azért jobbra számítottam, de az autón is van fejleszteni való, meg nekem is kell még tanulnom. Remélem, lesz még vele ennél jobb eredményünk is, és a szezonzáró Ciprus Ralin többet tudunk kihozni belőle.

A csapat együttműködő partnerei:

AXIÁL KFT., HÓD-MEZŐGAZDA ZRT., VALKON 2007 KFT., MANAX, KAMARÁS-DUNA KFT.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s