Vizin visszatér a Subaruhoz

Néhány év hűtlenség után visszatér Vizin László korábbi sikermárkájához a Subaruhoz, amelynek N-es, A-s és WRC változatával több mint egy évtizedig versenyzett. Ezúttal egy újabb kategóriát próbál ki és a Mecsek Ralin egy R4-es Imprezával áll rajthoz.

Vizin László: – Az egyik szemem sír, a másik pedig nevet. Először is nagyon sajnálom, hogy a Volkswagen Poloval az elmúlt két versenyen nem voltunk sikeresek. Az autó nagyon tetszett és szerettem is vele versenyezni, de elég sok probléma akadt vele. Mivel ezt az autót nem a gyár, hanem a dél-afrikai importőr homologizálta, Európában egy kicsit mostohagyerekként kezelték. A homologizációs frissítései sem voltak olyan gyorsak, mint egy gyári versenyautóé, ezért nem éreztem biztosítottnak vele a további problémamentes versenyzést.

– Viszont nagy öröm számomra, hogy a Mecsek Ralin visszatérhetünk a Subaruhoz, amivel tíz évig versenyeztem és nagyon kellemes élmények fűznek hozzá. Már az év elején is egy R4-es Imprezával szerettem volna menni, ami azonban akkorra még nem készült el. Most viszont dr Kiss Elemér autója megkapta az R4-es csomagot, amit kibéreltünk a Mecsek Ralira. Egyelőre erre az egy versenyre, de ha minden rendben megy, akkor elképzelhető, hogy az idei utolsó IRC-futamunkon, a Ciprus Ralin is Subaruval fogunk indulni.

A csapat együttműködő partnerei:

AXIÁL KFT., HÓD-MEZŐGAZDA ZRT., VALKON 2007 KFT., MANAX, KAMARÁS-DUNA KFT.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s