Vizin Vizinnel a Hungaroringen

Első alkalommal fordul elő, hogy Vizin László fiával, Vizin Tamással indul közös versenyen. A hétvégén a Hungaroringen megrendezésre kerülő kétórás hosszú távú „endurance” futamon Vizin Tamás Lotus Exige kupás autóját fogják használni, egy órát Tamás vezet, egy órát pedig Laci bácsi.

Vizin László: – Hirtelen jött az ötlet, hogy induljunk közösen ezen a futamon. Tamás a Lotus kupában versenyez, a hétvégén is lesz két futama, utána rendezik a kétórás megbízhatósági versenyt, amelyen az ő autójával indulunk közösen. Az első órában Tamás kezd, a másodikban pedig én fogok vezetni.

– Pénteken próbálhattam ki először az autót, amiben sajnos tönkrement a tolókerekes váltó, ezért vissza kellett tenni az utcai váltóját. Ez a Hungaroringre nagyon hosszú. A célegyenes végén tudom kapcsolni az ötödiket, a hatodikat pedig egyáltalán nem is használjuk.

– Az első körben kicsit furcsa volt, de a másodiktól már nagyon élveztem. Borzasztóan pontosan kell vezetni, egészen más, mint a rali. Nem hiszem, hogy szakágat fogok váltani, de nagyon örülök, hogy kipróbálhattam a pályaversenyzést, és hogy a fiammal versenyezhetek együtt.

A csapat együttműködő partnerei:

AXIÁL KFT., HÓD-MEZŐGAZDA ZRT., VALKON 2007 KFT., MANAX, KAMARÁS-DUNA KFT.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s