Vizin Laci bácsi hetedik a prológ után

Húszezer szurkoló izgulta végig a Ciprus Rali prológját, amelyen egy 1,6 km-es városi gyorsasági szakaszt kellett teljesíteni kétszer. Vizin László és Zsiros Gábor az IRC szériaautó kupájában résztvevő 16 páros közül a hetedik időt autózták. Ami azonban ennél is fontosabb, elkészült a magyar kettős autója, ami kiválóan működött az első megmérettetésén.

Vizin László: – Az utolsó pillanatban készült el az autónk programozása, mert a versenybenzint szállító hajó késve futott be. Csütörtök reggel a Stohl-csapat és Arai közreműködésével beprogramozták az autót, ami nagyon jól működött, egyelőre nagyon tetszik.

– Csütörtök este a rajtceremóniával és a prológgal vette kezdetét a verseny. A prológot egy1,6 kmhosszú pályán tartották, ahol két kört kellett menni. A városnak a terét és a környező utcákat zárták le. Borzasztóan sokan voltak, nagyon jó volt a hangulat. Mivel egyszerre csak egy autó volt a pályán, meg kellett várni, amíg leér, emiatt jó sokat csúszott a program. Kicsit úgy éreztük magunkat, mint a Veszprém Ralin.

– Az új autóhoz egyelőre nem vettünk lámpasort, ami egy kicsit hiányzott, de nem hiszem, hogy jelentős hátrányt okozott volna. A hetedik hely kezdésnek nem rossz, remélem pénteken és szombaton sikerül ennél egy kicsit feljebb is lépnünk.

A csapat együttműködő partnerei:

AXIÁL KFT., HÓD-MEZŐGAZDA ZRT., VALKON 2007 KFT., MANAX, KAMARÁS-DUNA KFT., MEVI KFT.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s