Vizin Laci bácsi gyorsul a Skodával – Ypres Rali első nap

Óvatosan kezdett Vizin László és Zsiros Gábor az Ypres Ralin, pályafutásuk első versenyén a Skoda Fabia S2000-essel. A pénteki hat gyorsaságin folyamatosan gyorsultak és 39., 30., 29., 27., 25. és 21. időket autóztak. Összetettben a 39. helyen kezdték a napot és a 25.-re jöttek fel.

Vizin László: – Az első körben kicsit gyámoltalan voltam. Csak ez volt az első méterem ezzel az autóval. Belülről nem tűnt rossznak, de az időeredmény nem igazán az volt, amit szerettem volna. A Fabia S2000-es fantasztikus autó, szinte bármit meg lehet csinálni vele, csak el kell hinni, hogy a féktávon lehet még tovább engedni. A kanyarokba is jobban be kell dobni. Ma este, amikor az eredményeket elemeztük, akkor szembesültem azzal a ténnyel is, hogy az Azori-szigeteken megtett pár kilométert leszámítva, utoljára a tavalyi Mecsek Ralin ültem versenyautóban, és kellett egy kis idő, mire visszajött a sebesség.

Az első körrel nem voltam elégedett, a második sokkal jobban sikerült, de még így is rengeteg tartalék maradt az autóban. Annak nagyon örülök, hogy nálam rutinosabb Szuper–2000-es versenyzőket is sikerült megverni, de azért vannak még előttünk R3-as, R2-es autók, amiket nagyon ügyes srácok vezetnek, de azért közülük egy párat csak meg kéne előznünk.

Péntek este nyolcvan gyorsasági kilométer után a 25. helyen álltunk, szombaton még kétszáz kilométerünk van hátra, hogy ezen javítsunk. Úgy számolom, hogy a 20-ba könnyen be kell férnünk, és ha sikerül még egy kicsit gyorsulnunk, akkor az eredetileg kitűzött 15. hely sem elérhetetlen.

A csapat együttműködő partnerei:

AXIÁL KFT., HÓD-MEZŐGAZDA ZRT., VALKON 2007 KFT., MANAX, KAMARÁS-DUNA KFT., MEVI KFT. SYGNUS KFT, IS INTERNATIONAL LTD.,DC GÉPSZER KFT., RUTIN KFT.GD GÉP ÉS DARU KFT., H-ITB KFT. TR CONSULT KFT., KNIPL KFT., PAKET007 KFT., 92LETICIA BT., HUMANSOFT KFT.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s