Krózser negyedik lett a Barum Ralin

Küzdelmes versenyben az IRC kétkerékhajtású értékelésének negyedik helyén végzett Krózser Menyhért és Papp György a Barum Ralin. Az MHH Rally Team párosa ezzel három kiesés után megszerezte idei első IRC-pontjait. A verseny első napján óriási csatában voltak a negyedik helyezésért, amelyet az utolsó gyorsaságin leszálló ködben veszítettek el és estek vissza a hatodik helyre. Vasárnap fokozni tudták a tempót. A két előttük lévőt szerették volna befogni, de a harmadik gyorsaságin az utastérbe került füst miatt meg kellett állniuk. Ekkorra két ellenfelük kiesett, így végül visszaszerezték a negyedik helyezésüket. A verseny utolsó három gyorsaságiját egy sajnálatos baleset miatt törölték, így ezt alternatív útvonalon teljesítette a magyar páros.

„Munkás, tanulságos és küzdelmes verseny volt” – foglalta össze Krózser Menyhért. „Annak nagyon örülök, hogy végre sikerült célba érnünk és megszereztük az első pontjainkat. Most indultunk először a Renault Clióval, ami kiválóan működött és a szervizcsapattal is elégedett vagyok.”

„Az első nap sok időt veszítettünk a magas rajtszámunk miatt. Azok, akikkel versenyeztünk hússzal előbb rajtoltak, és mindig pont előttünk esett le az eső, pont előttünk sötétedett be, pont előttünk szállt le a köd. Sajnos ez van, amikor sorban kiesel a versenyeken és nincs pontod. Remélem, hogy a következő versenyre jobb rajtszámot kapunk és ott már nem lesz ilyen problémánk. Az első napon végig a negyedik helyért küzdöttünk, amit az utolsó gyorsaságin a ködben veszítettünk el, és estünk vissza a hatodik helyre.”

„Mára (vasárnap) az volt a célunk, hogy az előttünk lévő két autót visszaelőzzük. Az első két gyorsaságin sikerült is jó időket autóznunk, de a harmadikon egyszer csak füst jött be az utastérbe. Megálltunk, kinyitottuk a gépháztetőt, de nem találtunk semmit. Visszaültünk és mentünk tovább. Ezzel azonban annyi időt veszítettünk, hogy elúszott a reményünk az előttünk lévő két autó megfogására. Viszont vasárnap ketten is kiestek előlünk, így végül negyedikek lettünk.”

„Nagyon meg kellett dolgozni ezért az eredményért. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a negyedik helyezéssel elégedett vagyok, de ez volt az első versenyünk a Renault-val, most mentem vele először vízen, és egy olyan versenyt teljesítettünk hiba nélkül, ahol nagyon sok helyen lehetett hibázni. A jövő hét elején dől el, hogy a következő, Jalta Ralin indulunk-e.”

Az MHH Rally Team együttműködő partnerei:

Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Cégcentrum Kft., Marvin Watches, R-M professzionális festékek, Bernardo Ecenarro festékek

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s