Vizin Hänninen beállításaival készül Jaltára

Idei harmadik IRC-futamára készül Vizin László és Zsiros Gábor, akik szeptember 13–15-e között Ukrajnában, a Jalta Ralin állnak rajthoz. A páros a felkészülés jegyében Ózdon egy rövid teszten vett részt, ahol kipróbálhatták a Skoda Motorsport által javasolt beállításokat. Vizin Laci bácsi ezeket elfogadta, így a Skoda Fabia Szuper–2000-essel Juho Hänninen tavalyi beállításaival – egészen pontosan attól eggyel lágyabbal – fog versenyezni.

Vizin László: – Nagyon jól sikerült a teszt. Lassan három hónapja ültem utoljára a Fabiában, de még mindig fülig ér a szám, amikor kiszállok belőle. Megkaptuk Juho Hänninen tavalyi beállításait, amitől eggyel lágyabbat javasoltak a számunkra. Ezt kipróbáltuk és úgy gondolom, hogy fölösleges is lett volna hozzányúlnunk, mert az autó úgy jó, ahogy van.

– Belgiumban a verseny végére nagyon sokat gyorsultunk. Szerintem azt a tempót most is tudom majd hozni a Jalta Ralin, de természetesen szeretnék egy kicsit tovább gyorsulni. Tavaly már jártunk ezen a versenyen, ha nem is mentünk rajta sokat, azért van némi tapasztalatunk. Jaltáról is, mint minden IRC-futamról elmondható, hogy nehéz verseny és hogy könnyű hibázni rajta.

– A nevezési listát még nem láttam, de nagyon jó lenne megszerezni pályafutásom első abszolút IRC-pontját.

A csapat együttműködő partnerei:

AXIÁL KFT., HÓD-MEZŐGAZDA ZRT., VALKON 2007 KFT., MANAX, KAMARÁS-DUNA KFT., MEVI KFT. SYGNUS KFT, IS INTERNATIONAL LTD.,DC GÉPSZER KFT., RUTIN KFT.GD GÉP ÉS DARU KFT., H-ITB KFT. TR CONSULT KFT., KNIPL KFT., PAKET007 KFT., 92LETICIA BT., HUMANSOFT KFT.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s