Vizin holnap kétszer rajtol

Befejezte a Jalta Rali előkészületeit Vizin László és Zsiros Gábor, akik a pályabejáráson, a gépátvételen és a shake downon is túl vannak már. Holnap (pénteken) rajt, két gyorsasági, majd a rajtceremónia vár a magyar párosra. Az Eurosport szakemberei ma beszerelték a belső kamerát Vizin autójába, és mivel a magyar páros indul egyedül Skodával a versenyen, várhatóan a televíziós közvetítésben is többször láthatjuk majd őket.

Vizin László: – Eddig minden rendben van, befejeztük a pályabejárást, megvolt a gépátvétel és a shake down is. Az autó tökéletes volt a teszten. Az eurosportosok beszerelték a belső kameránkat, úgyhogy remélhetőleg a tévéközvetítésben is szerepelni fogunk. Ez még egy érv, ami miatt érdemes lesz célba érnünk.

– Holnap (pénteken) kicsit érdekesen alakul a programunk, hiszen délután egy órakor elrajtolunk, két gyorsaságit teljesítünk és délután ötkor újra elrajtolunk, a ceremoniális rajtnál.

– A hangulat nagyon jó, rettenetesen sokan vannak. Látszik, hogy itt még szezon van. A szervizpark a kikötőben van, amihez az egész városon át kell menni. Nagyon érdekes volt a tömegben a járdán menni, miközben az emberek teraszokon ültek és kávéztak. Most pihenünk egy kicsit, de holnap már támadunk.

A csapat együttműködő partnerei:

AXIÁL KFT., HÓD-MEZŐGAZDA ZRT., VALKON 2007 KFT., MANAX, KAMARÁS-DUNA KFT., MEVI KFT. SYGNUS KFT, IS INTERNATIONAL LTD.,DC GÉPSZER KFT., RUTIN KFT.GD GÉP ÉS DARU KFT., H-ITB KFT. TR CONSULT KFT., KNIPL KFT., PAKET007 KFT., 92LETICIA BT., HUMANSOFT KFT.

További információk: vizinrally.wordpress.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s