Krózser a harmadik helyen kezdte a Sliven Ralit

Az IRC kétkerékhajtású értékelésében a harmadik helyen kezdte Krózser Menyhért és Papp György a Sliven Ralit, abszolút értékelésben pedig az igen előkelő hetedik helyen állnak az R3-as Renault Clióval, a péntek esti rövid, városi gyorsasági szakaszt követően. Az MHH Rally Team párosát csak a kétkerékhajtású bajnokság első két helyezettje, Robert Consani és Harry Hunt előzte meg, maguk mögé utasították azonban a pontverseny harmadik helyén álló Martin Kangurt, ami azért fontos, mert a magyar páros is az év végi dobogóra pályázik.

„Próbáltam biztonságosan menni, mert az ilyen városi pályákon, a poros, csúszós aszfalton a padkák között csak veszíthet az ember” – mondta Krózser Menyhért. „Az időeredmények igazán nem mérvadóak, holnap az első gyorsaságikon lehet majd látni a valós erőviszonyt.”

„Nagyon kemény versenyre számítok, amin célunk, hogy megtartsuk ezt a mostani harmadik helyünket a kétkerékhajtású mezőnyben, és ahogy az abszolút hetedik helyezésünkből is látszik, az abszolút értékelésben is pontszerzők lehetünk.”

Az MHH Rally Team együttműködő partnerei:

Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Cégcentrum Kft., Marvin Watches, R-M professzionális festékek, Bernardo Ecenarro festékek

További információ: www.menya.hu, www.facebook.com/menya.hu

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s