Krózser második helyről esett ki a Sliven Ralin

Sajnos nem sikerült a bravúr Krózser Menyhértnek és Papp Györgynek a Sliven Ralin, ahol az utolsó előtti gyorsasági szakaszon lecsúsztak az útról és az abszolút hatodik és az IRC kétkerékhajtású kupájának a második helyéről estek ki. Az MHH Rally Team párosa addig nagyon jól szerepelt a versenyen, és a hazai pálya előnyét élvező Todor Slavov kivételével mindenkit vertek, beleértve az IRC kétkerékhajtású kupájának élmenőit, Harry Huntot, Robert Consanit és Martin Kangurt is.

„Egyáltalán nem siettünk, egy perc húsz másodperccel voltunk a harmadik helyezett Kangur előtt és már csak két gyorsasági volt hátra” – mesélte Krózser Menyhért. „160-ról fékeztem, az egyik kerék egy pillanatra elvesztette a tapadást, blokkolt és így már nem fértünk be a kanyarba. Ráhúztam a kéziféket és beestünk a szalagkorlát vége és egy fa közé. Kb. hat métert csúsztunk lefelé. Az autó eleje és a hátulja is megsérült. Valószínűleg, ha az úton maradunk, akkor sem tudtuk volna folytatni, de nem olyan vészes a sérülés. Holnap érkezik vissza a Renault-nk Magyarországra, és ha a műhelyben szétszedik, akkor derül ki, mit kell rajta cserélni vagy javítani. Papp Gyurival mi nem sérültünk meg.”

„Sajnálom, hogy így alakult és nem tudtunk célba érni. Ezzel elúszott egy csomó pontunk, amivel pedig a kétkerékhajtású bajnokságban az ötödik helyre léptünk volna előre és a dobogó is belátható közelségben lett volna.”

„Pozitívuma volt viszont a versenynek, hogy az esésig nagyon jól mentünk és verni tudtuk az IRC kétkerékhajtású mezőnyét. Talán az idén itt tudtunk a leggyorsabbak lenni, ami biztató előjel a jövőre nézve.”

Az MHH Rally Team együttműködő partnerei:

Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Cégcentrum Kft., Marvin Watches, R-M professzionális festékek, Bernardo Ecenarro festékek

További információ: www.menya.hu, www.facebook.com/menya.hu

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s