Zsírpapa váltó nélkül is jól érezte magát

Már a Baranya Kupa második gyorsasági szakaszától kezdve elégedetlenkedett a váltó Zsíros Imre és Erdélyi László Lada VFTS-ében. Először a negyedik fokozat fogaskerekéről tört le egy fog, aztán szép lassan elfogyott a második és harmadik fokozat is. Zsírpapa azonban egy darabig megoldotta egyessel és ötödikkel, ám a hetedik gyorsasági szakasz rajtja előtt megszorult a váltó és akkor már nem lehetett mit tenni, fel kellett adni a versenyt. Zsírpapa azonban így is nagyon élvezte a versenyt és hogy újra bajnoki futamon hajthatta a VFTS-t

Zsíros Imre: – Jól indult a verseny. Nagyon jó volt a rendezés, a gyorsasági szakaszok, kifejezetten tetszett, hogy éjszaka is mehettünk. Szombaton, a második gyorsaságin tört le egy fog a negyedik fokozatunk fogaskerekéből. Vasárnap reggel már a kettes, hármas is nagyon zörgött, szép lassan el is ment mind a két fokozat. Végül csak egyesünk és ötödikünk maradt.

– De ez sem volt baj, így is nagyon élveztem. Ahol lehetett ötödikben meghúztam neki. Más kérdés, hogy a kanyar után meg kellett várni, mire lelassul az autó annyira, hogy egyesben újra el tudjam indítani. A hetedik gyorsaságin akartunk elrajtolni, amikor az időellenőrző és a rajt között megállt a váltónk. Valószínűleg a letört fog akkor szorulhatott be valahová.

– Rövidebb lett a verseny, mint ahogy terveztük, de addig is nagyon élveztük, nem haragszom a kicsi kocsira, nagyon jól viselkedett. Jó volt újra bajnoki futamon rajthoz állni, amit köszönök a LÉZER Irodatechnikának, mert ha ők nincsenek, akkor most egy nagyon nagy élménnyel lennénk szegényebbek.

A csapat együttműködő partnerei: LÉZER Irodatechnika, Saldo Irodatechnika, ZS-M Team Parketta, www.ladabolt.hu, MRE–H Kft, a nagyipari törő-, zúzógépek forgalmazója, Lagrotta Utazási Iroda, a családjaink és minden VFTS-szurkoló

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s