Krózser DS3-assal indul a Ciprus Ralin

Idei hatodik IRC-futamára készül Krózser Menyhért és Papp György, akik a Honda Civic és a Renault Clio után ezúttal egy harmadik típussal, Citroën DS3 R3T-vel állnak rajthoz. Mivel az IRC szezonzáró futama kétszeres szorzójú, amennyiben az MHH Rally Team párosa nyerni tudna a kétkerékhajtású értékelésben, akár a bajnoki harmadik helyet is megszerezheti. Ehhez azonban a két éllovast, Robert Consanit és Harry Huntot kellene megverniük.

„Nagyon jó és nagyon kemény versenyre számítok a Ciprus Ralin” – mondta Krózser Menyhért. „Consani és Hunt a bajnoki címért fognak versenyezni, ezért biztosan maximumon autóznak majd. Velük szeretnék lépést tartani az első méterektől kezdve, és az idei bajnokság két legeredményesebb versenyzőjével összemérni magunkat.”

„Nagyon sok taktikázási lehetőségünk nincs. Ha esetleg sikerülne nyernünk, akkor a bajnokságban meglenne a harmadik hely. Mind a győzelem, mind pedig a bajnoki dobogó jobban motivál, mint bármilyen más eredmény, úgyhogy gyorsan fogunk menni.”

„A Ciprus Ralira ismét autót váltottunk, ami nem jelenti, hogy nem lettem volna elégedett a Renault Clióval, amivel a Barum és a Sliven Ralin indultunk. Egyszerűen arról van szó, hogy nagyon jó ajánlatot kaptam egy osztrák csapattól, akik a miénken kívül még egy autót visznek a versenyre, így költséghatékonyabban tudnak dolgozni. A DS3-as murván nagyon jó autó, nem csak a nyomatékos turbómotorja, hanem a futóműve miatt is. Tavaly a magyar bajnokságot ilyen autóval nyertük meg, úgyhogy nem lesz ismeretlen a számomra.”

„Ezt az autót még nem vezettem. Az osztrák csapattal úgy állapodtunk meg, hogy kedden, Cipruson, a helyi körülmények között tesztelünk. Nagyon bízom benne, hogy jó versennyel zárjuk az idei szezont, mert a négy kiesésünk után már nagyon éhesek vagyunk a sikerre.”

Az MHH Rally Team együttműködő partnerei: Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Cégcentrum Kft., Marvin Watches, R-M professzionális festékek, Bernardo Ecenarro festékek

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s