Vizin újabb IRC-pontokért megy Ciprusra

IRC-pontjait szeretné gyarapítani Vizin László és Zsiros Gábor a sorozat szezonzáróján, a Ciprus Ralin. A magyar páros a Jalta Ralin elért harmadik helyért járó 15 ponttal jelenleg a bajnokság 23. helyén áll, ám egy jó szerepléssel nem elérhetetlen számukra, hogy az év végén akár az első tízben is végezzenek. Ehhez legalább 12 pontot kell gyűjteniük, amihez a verseny dupla szorzója miatt a hetedik vagy annál jobb helyezés szükséges.

Vizin László: – Elég rangos lesz a mezőny a Ciprus Ralin, ami nem csak az IRC-nek, hanem a Közel-Kelet-bajnokságnak is része. Velünk együtt nyolc olyan Szuper–2000-es autó nevezett, amelyet értékelnek az IRC-ben, de én nem írnám le az R4-es mezőnyt sem, ahol szintén nagyon gyors versenyzők állnak rajthoz.

Nagyon szeretnénk az első tízben végezni és a Jalta Rali után újra IRC-pontot szerezni. A legjobb lenne, ha az első hétben lennénk, mert akkor van esélyünk arra, hogy a bajnokságban az első tízbe kerüljünk, ami óriási dolog lenne a számunkra.

Tavaly indultunk ezen a versenyen, ahogy az idei térképet néztem, egy új pálya van, a többi a tavalyihoz hasonló, legfeljebb a rajtot és a célt helyezték át máshová. Mindenképpen előny lesz, hogy másodszorra indulunk a versenyen, de a Ciprus Raliról tudni kell, hogy nem sok egyenes van benne, és annyira kell koncentrálni a kanyarokra, hogy nem nagyon tudsz megjegyezni belőle semmit, csak itinerből lehet versenyezni.

Nagyon örülök neki, hogy nem csak mi képviseljük Magyarországot, hanem még két páros. A 37 nevezőből hárman vagyunk magyarok, ami egyben azt is jelenti, hogy a hazaiakat leszámítva Magyarországról indulnak a legtöbben. Erre pedig büszkék lehetünk.

Mi hétfőn fogunk kiutazni, az autónk már úton van. A Sanremo Rali után, ahol Puskádi Jani indult vele, két napja volt a csapatnak, hogy felkészítsék, múlt héten, pénteken hajózták be és ma, (szombaton) érkezik meg. Az idén is lesz ciprusi segítségünk Széchényi Zoli személyében, aki kint él, nagyon szereti a ralit, és tavalyi is sokat segített a helyismeretével. Többek között a hajóról is ő fogja átvenni a versenyautót és szervizautót.

A csapat együttműködő partnerei:

AXIÁL KFT., HÓD-MEZŐGAZDA ZRT., VALKON 2007 KFT., MANAX, KAMARÁS-DUNA KFT., MEVI KFT. SYGNUS KFT, IS INTERNATIONAL LTD.,DC GÉPSZER KFT., RUTIN KFT.GD GÉP ÉS DARU KFT., H-ITB KFT. TR CONSULT KFT., KNIPL KFT., PAKET007 KFT., 92LETICIA BT., HUMANSOFT KFT.

További információk: vizinrally.wordpress.com

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s