Krózser második helyen áll a Ciprus Ralin

A kétkerékhajtású értékelés második helyén zárta a Ciprus Rali első versenynapját Krózser Menyhért és Papp György. Az MHH Rally Team versenyzőpárosa rengeteget finomított a Citroën DS3 R3T beállításain, és saját maguknak is rá kellett hangolódni a speciális ciprusi körülményekre. Ennek ellenére a mai hat gyorsasági szakaszon ötször autóztak második időt. Abszolút értékelésben is jól áll a magyar páros, hiszen a szombati utolsó gyorsaságin a tizedik, vagyis pontszerző helyre jöttek fel. Amennyiben a kétkerékhajtású értékelés második helyét vasárnap is meg tudják tartani, úgy a bajnokságában az év végi ötödik helyet szerezhetnék meg.

„Nagyon kemény, de élvezetes napon vagyunk túl” – mondta Krózser Menyhért. „Ma nagyon sokat állítottunk az autón, és mostanra jutottunk el oda, hogy elégedett vagyok vele. Nekem is át kellett állítanom az agyamat. Nagyon régen mentem már murván, ilyen murván pedig még soha.”

„Tegnap azt mondtam, hogy nagyon észnél kell lenni. Ezt sikerült ma megvalósítanunk. Egyetlen meleg helyzetünk volt, amikor a hosszú gyorsaságin átmentünk az út közepén lévő nagy kövön, ami megütötte a felninket. Onnantól kezdve visszavettem, nem akartam defektet kapni.”

„A második helyezésünkkel elégedettek lehetünk. Az élen álló Harry Hunt egyrészről kiváló versenyző, másrészről járt már Cipruson, van némi rutinja. Neki már elég nagy az előnye, szerintem nem érdemes vele versenyeznünk. Holnap (vasárnap) szeretnénk ugyanígy folytatni, ésszel menni, és lépésről lépésre gyorsulni, de nem szeretnék kockázatot vállalni. Már eddig is nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttünk, amit szeretnénk holnap folytatni.”

„A verseny egyébként tetszik, nagyon nagy kihívás.”

Az MHH Rally Team együttműködő partnerei:
Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Cégcentrum Kft., Marvin Watches, R-M professzionális festékek, Bernardo Ecenarro festékek, Effekt 90 Kft. márkafüggetlen targoncaszerviz

További információ: www.menya.hu, www.facebook.com/menya.hu

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s