Vizin fél távnál pontszerző helyen

Kilencedik helyen zárta a Ciprus Rali első napját Vizin László és Zsiros Gábor, amiért a dupla szorzó miatt vasárnap este már négy IRC-pont járna. A mai első gyorsaságin egy kicsit magukra ijesztettek egy megforgással, de szerencsére nem estek le az útról. Az első kör három gyorsaságija az autó kitapasztalásával telt, hiszen most versenyeztek először murván a Skoda Fabia S2000-essel. A második kör három szakaszával már elégedett volt Laci bácsi, és hetedik, kilencedik, valamint hatodik időt autózott. Vasárnap továbbra is az abszolút értékelés hetedik helyezése a cél, amelyhez még két pozíciót kellene javítaniuk.

Vizin László: – Ahogy vártuk, nagyon kemény, igazi embert és technikát próbára tevő nap volt a mai. Reggel az első gyorsasági első kilométerein sikerült magunkra ijeszteni. A murvagumi nem úgy tapadt aszfalton, ahogy vártam és megindult a hátulja. Szerencsére úton maradtunk, nem estünk le a szakadékba. A harmadik gyorsaságin volt egy túlcsúszásunk, ahol leállt a motor, de egyik alkalommal sem sérült meg az autó és a verseny egészére vetítve nagyon sok időt sem veszítettünk vele.

Az első körben az autót kellett kitapasztalnom, hiszen ez volt az első murvás versenyem vele. A második kör egész jól sikerült, ott már tudtunk hatodik-hetedik időket is autózni. A harminc kilométeres gyorsasági volt a legnehezebb, amin több mint fél órát mentünk 55 km/h-s átlagsebességgel. Az út több helyen nagyon rossz állapotban volt, de a Skoda jól viselkedett, mindent kibírt. A kormányösszekötőnk görbült el egyszer, illetve egy GL-szemünk szakadt ki, de igazán egyik sem hátráltatott minket.

Kilencedik helyen állunk, ami nem rossz eredmény egy ilyen nehézségű IRC-futamon. A verseny előtt a hetedik helyet tűztük ki magunk elé, holnap ezért fogunk versenyezni. Nem tűnik lehetetlen feladatnak, de nagyon meg kell dolgoznunk érte.

A Ciprus Rali vasárnapi programja

8:15 rajt
9:28. 8. gyorsasági Prodromi (19,43 km) 36% aszfalt, 64% murva
10:21 9. gyorsasági Gialia (14,82 km) murva
11:04 10. gyorsasági Stavros (15,91 km) aszfalt
12:34 szervizpark
14:02 11. gyorsasági Prodromi (19,43 km) 36% aszfalt, 64% murva
14:55 12. gyorsasági Gialia (14,82 km) murva
15:38 13. gyorsasági Stavros (15,91 km) aszfalt
17:31 cél

Eurosport TV-közvetítés a Ciprus Raliról

november 3, szombat 00:00–00:30 1. nap összefoglaló
november 4, vasárnap 23:00–23:30 2. nap összefoglaló
november 6, kedd 23:45–00:15 Inside IRC magazin
november 7, szerda 23:45–00:15 Inside IRC magazin ismétlése

A csapat együttműködő partnerei:

AXIÁL KFT., HÓD-MEZŐGAZDA ZRT., VALKON 2007 KFT., MANAX, KAMARÁS-DUNA KFT., MEVI KFT. SYGNUS KFT, IS INTERNATIONAL LTD.,DC GÉPSZER KFT., RUTIN KFT.GD GÉP ÉS DARU KFT., H-ITB KFT. TR CONSULT KFT., KNIPL KFT., PAKET007 KFT., 92LETICIA BT., HUMANSOFT KFT.

További információk: vizinrally.wordpress.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s