Krózser: Fékhiba és szalagkorlát

Nem volt szerencsés Krózser Menyhért és Papp György a Ciprus Rali második napján. A vasárnapi első gyorsaságin a fékpedál esett be, a másodikon a sisakátbeszélő romlott el, a harmadikon továbbra is fennállt a fékhiba, aminek következtében egy jobb 44-es kanyarban a szalagkorlátnak csúsztak. Az ütközéskor már nem volt nagy a tempó, de az autó olyan szerencsétlen ütést kapott, hogy a kormánymű eltört, ami miatt az MHH Rally Team párosa a kétkerékhajtású mezőny második helyéről a verseny feladására kényszerült.

„Nagyon nehéz napunk volt ma. Ésszel akartunk menni és mindenképpen célba akartunk érni” – mondta Krózser Menyhért. „Az első gyorsaságin beesett a fékpedálunk, a másodikon pedig elment a sisak átbeszélőnk, úgyhogy Papp Gyuri csak mutogatva tudott navigálni.”

„A harmadik gyorsaságin már végképp nem akartunk kockáztatni, spóroltunk a fékkel, de egy jobb 44-ben elment a fékhatás. Ráhúztam a kéziféket, de az már nem tudta megfogni az autót. Előbb a hátuljával eltaláltuk a szalagkorlátot, ami beforgatta az elejét is. Nem mentünk gyorsan, de a kormánymű eltört és a hátsó futómű is megsérült, úgyhogy nem tudtuk folytatni a versenyt. Ezt szerettük volna elkerülni, de hát ilyen a rali.”

Az MHH Rally Team együttműködő partnerei:

Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Cégcentrum Kft., Marvin Watches, R-M professzionális festékek, Bernardo Ecenarro festékek, Effekt 90 Kft. márkafüggetlen targoncaszerviz

További információ:

www.menya.hu, www.facebook.com/menya.hu

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s