Van 90 cm széles falad? – McKlein naptár

Valószínűleg sokaknak nem kell bemutatni a rali világbajnokságon mércének számító McKlein fotóügynökség fali naptárát, hiszen, ha rali vb naptárról van szó, akkor csak is ők jöhetnek szóba.

Évek óta ismerem a termékeiket, de amikor a postán átvettem a csomagot, meglepődve mondtam, nem hátsó szélvédőt rendeltem. A 90×48 cm-es naptár önmagában is olyan komoly méret, hogy csak két füllel lehet felakasztani, becsomagolva pedig még nagyobb volt.

A belső tartalom a szokásos minőséget hozza. A fényképek többsége a 2012-es szezonból származik. A 25 oldalas naptár mind a két oldala meg van nyomva, így minden hónapban két különböző képből lehet választani. Van itt keresztbemenés, a híres mexikói alagút, murvadobálás hátulról, német szőlő ültetvény, hajóval és Mini WRC-vel, szóval minden, ami a rali sava borsa.

Érdekesség a híres portugáliai fafei ugratóról egymás mellé tett 1984-es és 2012-es képe. De a rali iránt érdeklődőknek igazi csemegét jelenthet a Volkswagen Motorsport műhelyéről készült 2012-es kép melletti 1990-ből származó felvétel, ami jól mutatja, hogy a németeknél 22 év alatt semmi sem változott, csak post nem a G60-as Golfot, hanem a Polo WRC-t szegelik.

 

A McKlein naptár „The Wider View” ahogyan ők nevezik legnagyobb előnye mégis a mérete, hiszen más körülmények között szinte soha sem látni ilyen nagy képeket, amelyeken igen jól el lehet bogarászni a részleteken.

Használat után egy-egy képet pedig akár önállóan is érdemes bekeretezni.

Azt szokták mondani, hogy a kritika nem kritika, ha az ember csak pozitív dolgokat ír. A McKlein naptár kétségtelen hátránya az ára, ami 39,90 euró. Ha valaki a kiadó web shopjából rendeli, akkor erre még jön 15 euró postaköltség, ami így együtt már igen soknak mondható. Viszont az is kétségtelen, hogy kifogástalan minőséget kap érte az ember.

Sajnos ezt a McKlein terméket más, olcsóbban kiszállító webshopban nem találtam meg. Ha valaki tud ilyet, írja meg.

A McKlein kiadó hivatalos web shopja:

http://www.rallyandracing.com/oxid.php/sid/7e33ed979d03151bc7c1c852093c525e/cl/details/cnid/465887490498a9.79280183/anid/e0350460f405c6e82.24393134/McKlein-Rally-2013—The-Wider-View/

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s