Krózser WRC-vel indul Orfűn

A Budai Team Subaru Impreza WRC-jével áll rajthoz Krózser Menyhért és Papp György március 10-én, az Orfű Ralin. Az MHH Rally Team párosa tesztelésre szánja a versenyt, melynek tapasztalatai alapján döntenek arról, hogy az idén milyen autóval és milyen bajnokságban induljanak.

„Tavaly R3-as autóval indultunk az IRC-n és sokat törtük a fejünket, hogy az idén milyen autóval és hol versenyezzünk” – mondta Krózser Menyhért. „Az IRC-utód Eb logikus döntés lenne, de mivel az idén újra értékelik a WRC-ket a magyar bajnokságban, kíváncsiak voltunk rá, hogy mit tudhat ma egy ilyen autó.”

„Az Orfű Ralit tesztelésre szánjuk. Az első gyorsaságin fogom először vezetni az autót. Elmehettünk volna egy privát tesztre is, de úgy gondolom, hogy egy autót versenykörülmények között lehet a legjobban kiismerni, arról nem is beszélve, hogy így a község számára is élményt okozhatunk és emelhetjük a verseny rangját.”

„Eredmény szempontjából nincs rajtunk nyomás, persze most is, mint mindig, nyerni szeretnénk, de most nem ez a legfontosabb. Tavaly három különböző R3-as autóval versenyeztem az IRC-n. A Mikulás és a Szilveszter Ralin kipróbáltam egy N-es Mitsubishit, a pénteki teszten pedig gurultam pár kört egy R4-es Mitsubishivel is. A vasárnapi verseny után a WRC-vel is lesz tapasztaltunk, így hamarosan el tudjuk dönteni, hogy milyen bajnokságban és milyen autóval versenyezzünk az idén.

Az MHH Rally Team együttműködő partnerei: Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Cégcentrum Kft., Marvin Watches, R-M professzionális festékek, Bernardo Ecenarro festékek, Telmon Kft.

További információ: www.menya.hu, www.facebook.com/menya.hu

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s