Wirtmann Ausztriában kezdi a szezont

Ausztriában, a Rebenland Ralin kezdi az idei szezont Wirtmann Ferenc és Barna György. A Grawe Életbiztosító Zrt. által támogatott páros Ford Escort Mk I-esével a Rali Historic Közép-Európai Zónakupában (CEZ) szeretne pontot gyűjteni, illetve két héttel a Historic Országos Ralibajnokság nyitófutama előtt jó felkészülésnek szánják a versenyt.

Wirtmann2 (Medium)

„Rengeteg okot tudnék felsorolni, hogy miért választottuk a Rebenland Ralit, de a leglényegesebb az, hogy a hosszú téli szünet után végre újra autóba ülhessünk. Nagy öröm számunkra, hogy csapatunk oszlopos tagja, Léhi Sanyi is velünk lesz a versenyen. Kell ennél több?” – mondta Wirtmann Ferenc.

„Hogy tétje is legyen a versenynek, ez a CEZ historic-ralibajnokság nyitó futama. Az idén komolyan vesszük a CEZ-t, hiszen szeretnénk megvédeni a bajnoki címünket, ezért mindenképpen pontszerzésben reménykedem.”

IMG_1394 (Medium)

„Évekkel ezelőtt többször is versenyeztem Ausztriában, de historic-autóval még nem jártam ott. Idegen körülmények között fogunk versenyezni, sőt azzal riogatnak, hogy hó és jég is lehet a pályákon, úgyhogy most, az indulás előtt még beszereztem négy hógumit.”

„Szeretek idegen pályákon, nehéz körülmények között versenyezni. Egy ilyen verseny után Egerben, az ismert pályákon sokkal könnyedebben tudunk majd menni. Úgyhogy felkészülési versenynek is nagyon jó lesz.”

IMG_1255 (Medium)

A Textura Sport Club partnerei: Grawe Életbiztosító Zrt., Textura Kft., Beanett Bt. Munkaruházat, Iharos és Goller Kft., Kumho

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s