Nagyon bevált

Az Országos Ralibajnokság abszolút értékelésében az ötödik helyet szerezte meg Krózser Menyhért és Fodor Géza az Eger Ralin. Az MHH Rally Team párosa most versenyezett először a Subaru Impreza WRC-vel, amely úgy tűnik, beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

_EGE0512 (Large)

„Abszolút elégedettek vagyunk a saját magunk és az autó teljesítményével is” – mondta Krózser Menyhért, aki az első WRC-s versenye után nem tudta leplezni örömét. „Nagyszerű élményt jelentett az autó. Sokan nem hittek benne, hogy ezzel a technikával fel lehet venni a versenyt az élmezőnnyel, de sikerült megmutatnunk, hogy lehetséges.”

„Nagyon sok tapasztalattal lettünk gazdagabbak. Az első napon, az esőben, gyorsabbak voltunk, akkor a negyedik helyen álltunk. Másnap szoros volt a verseny, öten voltunk 12 másodpercen belül, de a száraz pályán nem tudtam elég gyorsan menni. A WRC-nek nincsen nagy titka, egyszerűen csak adatok kellenek hozzá, hogy az egyes körülmények között hogyan viselkedik, ha valamit állítunk rajta, akkor arra hogyan reagál, milyen gumival mikor gyors stb. Ezeket kell kitapasztalnunk és akkor még gyorsabbak lehetünk.”

_EGE0855 (Large)

„Az első verseny előtt tippelni sem mertem, hogy milyen eredményre számítunk, de most már egyértelmű a célunk: az első háromban szeretnénk végezni. Ehhez persze sokkal jobban ki kell autóznunk a Subarut, de a feladat adott.”

„Fodor Géza három év szünet után ült vissza navigálni, de olyan érzésem volt, mintha csak tegnap szállt volna ki mellőlem. Nagyon élveztük a közös versenyzést.”

„A célban sokan kérdezték, hogy mennyire vált be a Subaru WRC, és mennyire érzem jó döntésnek. A válaszom: Nagyon!”

_EGE3502 (Large)

Az MHH Rally Team együttműködő partnerei:

Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Cégcentrum Kft., Marvin Watches, R-M professzionális festékek, Bernardo Ecenarro festékek, Telmon Kft.

További információ: www.menya.hu, www.facebook.com/menya.hu

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s