Wirtmann három versenyt nyert Egerben

Három győzelmet aratott Wirtmann Ferenc és Barna György az Eger Ralin. A Grawe Életbiztosító Zrt. által támogatott páros a Historic Országos Ralibajnokság szombati és vasárnapi futamát is megnyerte, míg a Közép-Európai Zónakupában – ahol a két versenynapot egyben értékelték – is az élen végeztek.

WirtmannEger3 (Large)

„Nagyon jó kis verseny volt” – mesélte Wirtmann Ferenc. „Sokkal könnyedebben versenyeztünk úgy, hogy két héttel ezelőtt indultunk Ausztriában, a Rebenland Ralin. Máskor a szezon első versenyén mindig idegen egy kicsit az autó, most viszont régi ismerősként köszöntöttük egymást.”

„Nagy megtiszteltetés volt a historic számára, hogy a rali 1 előtt rajtolhattunk. Volt egy-két kanyar, amit túlszíneztünk, de a közönségnek nagyon tetszett, és elvégre a rali arról szól, hogy mindenki jól érezze magát akár autóban ül, akár a pálya szélén áll.”

WirtmannEger2 (Large)

„Több új versenyzővel is bővült a historic mezőnye, jönnek a fiatalok, akik egyre gyorsabbak. Ellenük mindig élvezetes versenyezni. Össze kell kapnunk magunkat, ha meg akarjuk őket verni, de ezt el ne árulják nekik!”

„Műszaki hibánk nem volt. Egyszer kígyózott egy kicsit az Escort, de Léhi Sanyi, az autónk vezető gondozója megoldotta a problémát. Azt nem árulta el, mit csinált, de elmúlt a tünet, számomra ez volt a lényeg.”

„Hétfő reggelre jól kialudtuk magunkat és már készülünk a Vltava Ralira, amelyet a jövő héten rendeznek Csehországban, de addig még találkozunk.”

WirtmannEger1

A Textura Sport Club partnerei: Grawe Életbiztosító Zrt., Textura Kft., Beanett Bt. Munkaruházat, Iharos és Goller Kft., Kumho

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s