Gaál újra családi körben a Budapest Ralin

A Budapest Ralit is családi körben tölti Gaál József, hiszen állandó navigátora, Gáspár Béla nem tud részt venni a versenyen, ezért az Opel Ascona B jobb oldali ülését a Vác Ralihoz hasonlóan most is Gaál fia, Ádám foglalja el. A váci kiruccanás nyomait kijavították az autón, a legutóbbi historic futam óta pedig a futómű fejlesztését is helyes irányba terelték, így a gödöllői Opel Gaál márkakereskedés csapata bizakodva várja a versenyt.

AIMG2929 (Large)

„A Vác Ralihoz hasonlóan most is a fiammal állok rajthoz” – mondta Gaál József. „Gáspár Béla nem tudta vállalni a Mecsek Ralit, így ott mindenképpen Ádámnak kellett volna beugrania. Azért döntöttünk úgy, hogy most is együtt megyünk, hogy a Mecsekre jobban összeszokjunk, és Ádámnak is jó tanulási lehetőség, ha minél több versenyen navigál.

Az első spoiler, a jobb első sárvédő és az alsó lengőkarunk sérült a Vác Ralin. Ezeket kijavítottuk, az autó olyan, mint újkorában. Az új futóművünk kiválóan vizsgázott az előző futamon, úgyhogy az autóval minden rendben van.

Egyedül az ülésünk homologizációja járt le, de Wirtmann Feri barátom adott két ülést, amivel az idén tudunk menni, így elég lesz jövő tavasszal új ülést vennünk.

AIMG3810 (Large)

Nagyon örülök neki, hogy Budapesten rendeznek raliversenyt és hogy bent lesz a rajt a város központjában. Régen ez teljesen természetes volt. Sőt, a műjégpályán az utolsó jeges napon mindig autóversenyt rendeztek.

Nekem teljesen újak lesznek a pályák, Lábatlanon sem mentem még soha. Az időjárás lesz a verseny kulcsa. Historicban nem használhatunk versenygumit, ezért ha esik az eső, akkor az nagyon megnehezíti a dolgunkat.”

További információ: 
http://www.gaaloldtimermotorsport.eu/
http://www.opelgaal.hu/

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s