Krózser: Váltó, felni, felni

Két gyorsasági szakasz adatott meg Krózser Menyhértnek és Papp Györgynek a Budapest Ralin. Az MHH Rally Team párosának Subaru Impreza WRC-jében az első gyorsaságin a váltó elektronikája bolondult meg, a másodikon pedig két felnit is eltörtek. Az egyik kereket ki tudták cserélni, de a másik törött felnivel túl nagy kockázatnak érezték a lobogós lábatlani pályát, és a verseny feladása mellett döntöttek.

_BUD1097 (Large)

Krózser Menyhért: – A prológon még minden rendben volt, az első gyorsaságin azonban pár kilométer után megbolondult a váltóelektronikánk és szinte egyáltalán nem tudtam váltani. Ráadásul tíz kilométeren keresztül a kuplung is csúszott, ami ezután magától megjavult. Kb. másfél percet veszítettünk. Etapon, telefonos segítséggel sikerült a váltót megjavítanunk.

IMG_6374 (Large)

A második gyorsaságin mind a két bal oldali felninket leütöttük, de így is hetedik időt autóztunk. Mivel csak egy pótkerekünk volt, csak az egyik kereket tudtuk kicserélni, a másik, hosszában elrepedt felnink fent maradt. A levegőt ugyan nem engedte el a kerék, de nagyon kockázatos volt, hogy ha még egyszer megütjük, akár ketté is törhetett volna.

Ezt nem akartam megkockáztatni Lábatlanon, ami rendkívül gyors, dobálós pálya, és inkább a verseny feladása mellett döntöttünk.

IMG_5930 (Large)

Sajnálom, hogy most sem láttuk meg a célt, mert már nagyon szeretnék egy jót autózni a WRC-vel és a teljes versenytávon megméretni magunkat. Pécsen mindenképpen ott leszünk.

Az MHH Rally Team együttműködő partnerei: Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Cégcentrum Kft., Marvin Watches, R-M professzionális festékek, Bernardo Ecenarro festékek, Telmon Kft., Logiszerviz Kft.

További információ: www.menya.hu, www.facebook.com/menya.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s