Gaál látni akar a Mecsek Ralin

A Budapest Ralit kihagyta Gaál József és Gaál Ádám, így az Opel Ascona tökéletesen felkészített állapotban várja a Mecsek Ralit. A pécsi verseny éjszakai gyorsasági szakaszai azonban komoly kihívást jelentenek a gödöllői Opel Gaál márkakereskedés csapatának.

AIMG2929 (Large)

„Éppen nagy rohanásban vagyok, mert a száz éve elrakott Cibiéket kutatom fel a műhelyben” – mondta Gaál József.

„Az a baj, hogy a historicban csak a korhű lámpákat engedélyezik, amiknek nincs olyan nagy fényereje, mint az újaknak és egy kisebb Paksi Atomerőmű kell a táplálásukhoz. Úgyhogy generátort is kellett cserélnünk, mert az eredeti legfeljebb a szivargyújtó működtetésére alkalmas, azzal meg elég rosszul lehet világítani.

A szalonból, a Mercikről – amik a Budapest Rali prológján ki voltak állítva – szereltem le a lámpákat, úgyhogy nagyon kell rá vigyáznom. Egyébként sem fogok kockáztatni a sötétben, mert nemcsak a lámpasorunk, de a szemem is korhű, és már nem látok olyan jól, mint 18 évesen.

IMG_5402 (Medium)

A terveknek megfelelően a fiam, Ádám fog navigálni. Mind a kettőnknek komoly kihívást jelentenek a pályák és az éjszakai versenyzés, de hát ez a szép a raliban. Nagyon jó lesz a historic-Eb-futam mezőnye, de nincsenek olyan terveim, hogy az élmezőnyt megverjük.

Szeretnénk célba érni, egy jóízűt autózni és raliszerető társaságban tölteni a hétvégét. Ha ez összejön, én maximálisan elégedett leszek. Most viszont megyek, mert még izzót kell cserélni a lámpákban.”

További információ:

http://www.gaaloldtimermotorsport.eu/

http://www.opelgaal.hu/

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s