A szervizcsapat nyert, Vizin hatodik

A szériaautó kupa értékelés hatodik helyén végzett Vizin László és Zsiros Gábor a rali-Európa-bajnokság záró futamán, a Valais Ralin. A verseny igazi győztese azonban Vizin szervizcsapata volt, akik megszervezték a tartalék váltó versenyre érkezését és péntek reggel rekord idő alatt be is szerelték azt. A Valais Ralin elért eredményével, a csapat számításai szerint Vizin a szériaautó bajnokság 11. helyéről legalább a hetedikre jött fel.

VL_DAY3_3 (Medium)

Vizin László: – Nagyon élveztem a mai napot. Mostanra állt össze az autó és kerültem én is közös nevezőre vele. Most versenyeztünk először Yokohama gumikon, és szükségem volt egy kis időre, hogy összeszokjak vele.

A mai nap volt a verseny legnehezebb része, hiszen 140 km gyorsaságit teljesítettünk, minden pályán volt murvás rész, nagyon magasra mentünk fel aztán jöttünk le. A 38 km-es gyorsasági utolsó nyolc kilométerére teljesen elfogyott a fékünk. Viszont minden nehézségével együtt nagyon élvezetes volt a mai nap.

VL_DAY3_1 (Medium)

A szériaautó-kupában hatan maradtunk versenyben. Az első két nap szerzett hátrányunkat nem tudtuk ledolgozni és hatodik helyen értünk célba.

Nagyon örülök neki, hogy sikerült teljesíteni a versenyt, főleg azok után ahogyan mindenki összefogott, hogy a váltó problémánkat megoldjuk.

VL_DAY3_2 (Medium)

Örülök annak is, hogy ilyen jó hangulatban fejeztük be a szezont. Legszívesebben most azonnal elkezdeném a következőt, de azért előtte aludnék egyet, mert ma elég fárasztó napunk volt.

Vizin_Sui_14 (Medium)

A csapat együttműködő partnerei: AXIÁL KFT., HÓD-MEZŐGAZDA ZRT., VALKON 2007 KFT., KAMARÁS-DUNA KFT., MEVI KFT., SYGNUS KFT., IS INTERNATIONAL, DC GÉPSZER KFT., GD GÉP ÉS DARU KFT., H-ITB KFT., KNIPL KFT., PAKET007 KFT., 92LETICIA BT.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s