Colin McRae könyvkritika

105577_82_McRae_E00_Cover (Medium)Amíg Kacsándi Norbi a McKlein kiadó Wider View naptárával nem tudott betelni ma este, nekem a Colin McRae-ről szóló könyv, a McRae, just Colin érkezett meg.

Korábban már a hivatalos sajtóanyag tartalmát közzétettem, úgyhogy most csak az élvezeté a terep. A könyvet kézbe véve először is az tűnik fel, hogy nagy, jó nagy a mérete és a vastagsága is megvan.

Szerencsére a McKlein kiadó nem szakított a hagyományokkal és a könyv túlnyomó részt a képekre épül, viszont több kisebb-nagyobb visszaemlékezést is olvashatunk benne, amelyet a 21. század követelményeinek megfelelően rövidre fogtak és inkább több rövid írást közölnek benne, mint egy hosszút.

McRae pályafutását kronológiai sorrendben közlik, minden versenyről egy kisebb sztorit írva, amelyet még a nem túl jó angol tudással rendelkezők is át tudnak bogarászni.

Én már nagyon várom, hogy a Rally Café idei utolsó számát is elküldjük a nyomdába,  leülhessek kedvenc fotelomba és hajnalig lapozgassam a könyvet, hogy aztán másnap azonnal keressek valami hasonszőrű rali őrültet, akivel megvitassuk Colin legjobb sztorijait.

A McRae, just Colin könyv megrendelhető a Book Depositoryn, ingyenes magyarországi kiszállítással itt: http://www.bookdepository.com/McRae-Colin-McMaster/9783927458642/?a_aid=rallyrally

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s