Gaál: Ugyanolyan az autó, mint tavaly, csak még szebb

Idei első versenyére készül Gaál József és Gaál Ádám, akik a Historic Országos Ralibajnokság harmadik futamán, a Fehérvár Ralin állnak rajthoz a hétvégén. A gödöllői Opel Gaál márkakereskedés párosa a télen teljesen felújította az Ascona B 1900-at, ami az ő mércéjük szerint felér egy újjáépítéssel. Az idei évtől a csapatot erősíti Bútor Róbert egykori főszerelője, Várda László is.

079B1456 (Large)

„Most is az autón dolgozunk. Az utolsó simításokat végezzük” – mondta Gaál József. „A télen teljesen felújítottuk az Asconát. Ugyanolyan az autó, mint tavaly, csak még szebb.”

„Végre olyan motoralkatrészeket tudtunk vásárolni, amilyet szerettünk volna. A historic autóknál ez az egyik legnagyobb kihívás, mert hiába akarsz 310 fokos vezérműtengelyt venni, amikor megérkezik, akkor kiderül, hogy csak 295 fokos. Most viszont először kaptunk olyan dugattyút, olyan vezérműtengelyt, amilyet mi szerettünk volna. Ettől biztosan jobb és megbízhatóbb is lesz az autó.”

079B0453 (Large)

„Mivel Bútor Robi az idén nyugdíjba ment, elcsábítottuk a főszerelőjét, Várda Lacit, aki mostantól a mi csapatunkat erősíti.”

„A Fehérvár Rali lesz az első versenyünk. Miskolcot sajnos ki kellett hagyni, a mi autónknak azok a pályák túlságosan durvák lettek volna. Egy mai versenyautónak meg sem kottyannak azok a gödrök, de egy historic autóban nagyon sok kárt tudnak tenni. A fehérvári pályák, ahogy az előzetesben néztem, nagyon jók lesznek, jó környezetben. Szeretnénk kellemesen, kicsit harcosan, de mindenképpen jókedvűen versenyezni, és innentől kezdve az összes historic ob-futamon indulni.”

További információ:
http://www.gaaloldtimermotorsport.eu/
http://www.opelgaal.hu/

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s