Krózser az élről várja a Fehérvár Ralit

Az Országos Murva Ralibajnokság első helyén érkezik a Fehérvár Ralira Krózser Menyhért és Papp György. A hét év szünet után visszatért versenyen kettős célja van az MHH Team párosának, egyrészről a murva bajnokságban a Bükfürdő Ralin aratott győzelmük után szeretnék megtartani a vezető pozíciójukat, másrészről az Országos Ralibajnokságban szeretnék megszerezni idei első pontjaikat a Mitsubishi Lancer Evo IX R4-gyel.

KrozserFehervarTeszt01

Krózser Menyhért: – A Bükfürdő Rali kiválóan sikerült, nyilván, ha már ilyen jól kezdtünk a murva bajnokságban, akkor szeretnénk megtartani a vezető pozíciónkat, de ugyanennyire szeretnénk jól szerepelni az ORB értékelésben is.

KrozserFehervarTeszt03

A Fehérvár Rali azért egy fokkal nehezebb lesz. Többen leszünk, erősebb lesz a mezőny. A pályák is nehezebbek. Elég csak egy lőtérre gondolni, ott bármi megtörténhet. Mindenképpen arra számítok, hogy embert és technikát is nagyon próbára tesz majd a verseny. Folyamatosan figyelni kell a taktikát, amit szinte minden gyorsasági után felül kell vizsgálni. Egyrészről a technikát kímélni kell, ha célba akarsz érni, ugyanakkor gyorsnak is kell lenned, mert ha nem, akkor kikapsz. Nehéz lesz megtalálni a középutat. Szerintem ez lesz a verseny kulcsa.

_BUK4341 (Large)

Az autó felkészítése jól sikerült. Csütörtök délután teszteltünk vele, ahol minden tökéletesen működött. A hajtáson állítottunk egy kicsit, de nem akartam sokat menni, egy ilyen kemény verseny előtt szerettem volna kímélni az autót.

Az esélyekről nehéz előre bármit is mondani. Most is állítom, hogy ezzel az R4-es Mitsubishivel nyerni is lehet. Sok múlik majd a sofőrökön, és hogy fejben ki hogyan rakja össze a versenyt. Szerintem ma este ezen fogunk agyalni mi is.

_BUK6557 (Large)

Az MHH Rally Team együttműködő partnerei:

Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Cégcentrum Kft., Marvin Watches, R-M professzionális festékek, Bernardo Ecenarro festékek, Telmon Kft., Logiszerviz Kft.

További információ: www.menya.hu, www.facebook.com/menya.hu

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s