Gaál mindent vitt a historicban

A D3-as kategóriát, a D korcsoportot és az FIA homológ autók versenyében az abszolútot is megnyert Gaál József és Gaál Ádám Opel Ascona B1900-zal a Fehérvár Ralin. Ennek ellenére a gödöllői Opel Gaál márkakereskedés párosa inkább azt emelete ki, hogy milyen jó volt a verseny, milyen jól működött az autó, és milyen jól érezték magukat.

IMG_3832 (Large)

„Igazán jó verseny volt” – mondta Gaál József. „Jó volt a rendezés, pörgős volt a verseny, az időjárás is kedvezett. Nagyon jól éreztük magunkat.”

„Jól hangzik, hogy mindent megnyertünk, de elég kevesen voltunk az FIA historic értékelésben. Ettől függetlenül mi ugyanolyan tempót mentünk, mint máskor. Nem az ellenfelek ellen akarunk versenyezni, hanem azért megyünk, mert szeretjük a ralit.”

079B4591 (Large)

„Most is a fiam navigált, aki gondoskodott róla, hogy egyetlen kanyart se spóroljak el. Mondta, hogy még gyorsabban, ne vedd el, itt nyomjad, ott nyomjad, átvágjuk, levágjuk. Ezt már megtanulta, csak az autóval meg velem nem beszélte meg. De nagyon ügyes volt. Szeretek vele versenyezni, és szeretném átadni neki az egészet, én meg majd a pálya szélén fogom osztani az észt.”

„Az autó nagyon jól működött. Érdemes volt a télen olyan sokat foglalkozni vele. A pályák elég porosak voltak és a fehér aszfalton is most mentem először, ami megtréfált az elején. Az E betűs utcai gumikkal nem volt könnyű menni rajtuk, de ilyen a rali, és azért szeretjük a ralit, mert mindig más.”

IMG_3833 (Large)

„Jövünk a következő versenyre, a Baranya Kupára is.”

További információ:

http://www.gaaloldtimermotorsport.eu/

http://www.opelgaal.hu/

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s