Krózser nehéz, de sikeres versenye

MHH Rally & Kart Team, Veszprém Rali (július 10–12.)

Az abszolút hatodik helyet szerezte meg Krózser Menyhért és Buchholz János, Mitsubishi Lancer Evo IX R4-essel a Veszprém Ralin, az Országos Ralibajnokság ötödik futamán. A fordulatokban bővelkedő versenyt remekül kezdték és két R5-ös valamint egy S2000-es autó mögött, a legjobb mitsubishis párosként a negyedik helyen zárták az első napot. Másnap nagyon szoros verseny alakult ki a negyediktől a tizedik helyig, minden gyorsasági szakasz után változott a sorrend. Az MHH Team párosának taktikáját az első körben kapott defekt felborította, de így is sikerült pár jó részeredményt elérniük és két kiesés után sikeresen célba érniük.

_U9A1988 (Large)

„Az első nap jól sikerült, főleg a második gyorsasági. Negyediknek fordultunk, amivel elégedettek lehetünk” – mondta Krózser. „A vasárnapunk már nem volt ennyire sikeres. Volt egy sémánk, ami alapján felépítettük a versenyt. Az első körben az utolsó gyorsaságira vittünk magunkkal két gumit, de defektet kaptunk, ezért hamarabb fel kellett tenni a pótkereket, így borult a taktikánk. A két lőtéri gyorsasági szakasz így is jól sikerült, bár a másodikon az idén is elhagytuk a kipufogónkat, száz méterre attól a helytől, ahol tavaly. Túlzás lenne azt állítanom, hogy a hetedik helyezéssel elégedettek vagyunk, de két kiesés után végre célba értünk.”

_U9A2766 (Large)

A navigátor, Buchholz János szerint a verseny különleges nehézségét kivételesen nem a pályák jelenték, hanem az igen erős mezőnyből adódó szoros verseny.

„Alapvetően nem lett volna nehéz verseny, de nagyon sok mindenre kellett figyelni. A vasárnapi három pálya mindegyikére másmilyen gumi kellett volna. Hosszúk voltak az etapok, amik után újra fel kellett pörögni és nagyon erős volt a mezőny. A negyedik és a tizedik hely között állandóan változott a sorrend, néha csak tizedek döntöttek, nagyon kellett nyomni és emiatt nagy volt a hibázási lehetőség is. Két kiesés után jó volt célba érni. Annyira belejöttünk, hogy az utolsó gyorsasági után én még mentem volna, de most így pár órával a verseny után nagyon jól esik kicsit pihenni.”

079B1894 (Large)

Az MHH Rally Team együttműködő partnerei: Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Cégcentrum Kft., Marvin Watches, R-M professzionális festékek, Bernardo Ecenarro festékek, Logiszerviz Kft.

További információ: ww.menya.hu, www.facebook.com/menya.hu

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s