Matics tesztel és felkészül a Baranya Kupán

Az Országos Ralibajnokság utolsó két futamára szeretne felkészülni Matics Mihály és Zejda Viki a hétvégén megrendezésre kerülő Baranya Kupán. A verseny csak a rali 2-es bajnokságba számít be, rali 1-es licenccel rendelkezők nem kaphatnak bajnoki pontokat, de a száz gyorsasági kilométer így is jól jöhet két héttel a Kassa Rali előtt.

AIMG9016

„Több oka is van, hogy rajthoz állunk. Először is szeretjük a Baranya Kupát, ami mindig jól szervezett verseny” – mondta Matics Mihály.

„Két héttel van Kassa előtt és a murvás versenyek után mindig vissza kell állni az aszfaltra. Az ember azt gondolná, hogy megyünk már húsz éve, versenyeztem már éppen eleget aszfalton és murván is, nem okozhat problémát az átállás. De ez nem igaz. A legjobb példa az idei első murvás verseny előtti tesztünk. Itt volt egy kanyar, amit az első körben negyedikben vettem és ballal még fogtam is a féket, a teszt végén pedig ötödikben elvállaltam. Ennyit számít, ha megérzed és elhiszed, hogy mi fér el. A murvás versenyek után pont ilyen lesz az átállás az aszfaltra is.”AIMG8121

„Szintén nagy előnye a Baranya Kupának, hogy a pályái hasonlóak vagy teljesen megegyeznek a Mecsek Raliéval. Erre is azt gondolná az ember, hogy húsz éve megyünk ezeken a pályákon, mit számít még egy. Hát nagyon sokat. Annak ellenére, hogy mindenki szinte fejből ismeri ezeket a pályákat, minden évben gyorsulunk rajtuk. Szerintem most is sokat számít majd, hogy két hónappal a Mecsek Rali előtt versenytempóban végig megyünk rajtuk.”

„Az eredményre nem tudok tippelni, sok minden függ attól, hogy ki milyen autóval jön. Mi ugyanolyan kocsival indulunk, mint amivel a magyar bajnokságban megyünk, mert így a leghatásosabb a felkészülésünk. Bár nem az eredmény számít, azért most is, mint minden versenyen, szeretnénk a legjobbat kihozni magunkból.”

Székesfehérvár Rallye 2015.
Székesfehérvár Rallye 2015.

A Red Ribbon Team együttműködő partnerei:

Sepi Trans Kft., Rother.hu Kft., Ferme Kft., Formance Kft., Molnár Zoltán e.v., NBT Capital Kft., Agro-Clean Kft., Unitranscoop Kft., Unitranscoop Logistic Kft., Onlinet, Combit, Frituspecial, Reményi Károly e.v., CargoPlaza Kft., E-Vapor, Hidvégi László e.v. Autófényező, ACJ.SK

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s