Matics: Kassa helyett Salgó Kupa

A Salgó Kupán készül Matics Mihály és Zejda Viki az Országos Ralibajnokság hetedik fordulójára, a Mecsek Ralira, miután a hatodik versenyt, a Kassa Ralit kihagyták. A Mitsubishi Lancer Evo IX-es most is az ORB-szabályainak megfelelően lesz felkészítve, hiszen a Rali 2-es bajnokságba tartozó versenyen nem a licences kategória megnyerése, hanem tesztelés és felkészülés a cél.

Bányásznapi Oroszlány Rallye 2016.
Bányásznapi Oroszlány Rallye 2016.

„Már az év elején eldöntöttük, hogy nem indulunk a Kassa Ralin – mondta Matics Mihály. – Két éve murvát szórtak elénk, amin elég nagyot estünk, szerencsére Viki hamar felépült belőle, de járhattunk volna rosszabbul is. Tavaly a szervizbuszomat törték fel, és általában az a benyomásom a versenyről, hogy nem látnak minket szívesen, úgy tudom, hogy jövőre nem is lesz ORB-futam.

A Salgó Rali pályáit viszont mindig is szerettem, kíváncsi vagyok rá, hogy most újra aszfaltozva milyenek. Lehet, hogy esetleg jövőre ORB-futamot rendeznek rajta, akkor pedig mindenképpen nagy előny lesz, ha megyünk, kitapasztaljuk, hogyan tapad, hol dob el.

Baranya Kupa 2016.
Baranya Kupa 2016.

Ugyanazzal az autóval és ugyanolyan szűkítővel megyünk, mint az ORB-futamokon, mert felkészülési versenynek is szánjuk a Mecsek Ralira.

A jövő évi gumikat most is szeretném tesztelni, az eredmény nem annyira fontos, biztonságos, de jó húzós tempóban fogunk autózni.

Baranya Kupa 2016.
Baranya Kupa 2016.

Red Ribbon Team együttműködő partnerei: Sepi Trans Kft., Rother.hu Kft., Ferme Kft., Formance Kft., Molnár Zoltán e.v., NBT Capital Kft., Agro-Clean Kft., Unitranscoop Kft., Unitranscoop Logistic Kft., Onlinet Kft, Combit számítástechnikai Zrt., Frituspecial Kft., Reményi Károly e.v., CargoPlaza Kft., Hidvégi László e.v. Autófényező, ACJ.SK, Gasztransz Kft., Garancia-Sped Kft.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s